Filmul de sambata seara (8)

Este in sfarsit sambata si-am dormit pana la ce ora am vrut eu. Ce poate fi mai minunat decat asta? Ma declar pasare de noapte intrucat ma simt mai odihnita daca dorm pana la 9 sau 10 decat daca m-as trezi sa spunem la 5 sau 6.

Astazi va propun o noua comedie pentru ca daca vremea de afara este urata, macar la noi in casa sa fie o atmosfera frumoasa. Este vorba despre "Johnny English Reborn", al carui personaj principal este interpretat de nimeni altul decat Rowan Sebastian Atkinson (cunoscut mai mult ca si Mister Bean).


Este partea a doua a filmului din anul 2003 in care cel mai putin credibil agent secret aflat in slujba Majestatii Sale se reintoarce dintr-o "calatorie" dedicata mai mult vietii spirituale si regasirii linistii sufletesti, dar mai ales de imbunatatire a calitatilor de agent secret. El trebuie sa opreasca o grupare internationala de asasini înainte ca acestia sa ucida un lider mondial si sa declanseze, astfel, un haos global.

Are o singură sansa sa se reabiliteze, acesta trebuie sa faca uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveala conspiratia in care sunt inclusi si agenti ale vestitelor agentii precum KGB, CIA, ajungand pana la MI-7. Pentru Johnny English dezastrul este un lucru pe care poate sa si-l asume, dar esecul – niciodata!

Daca va reusit faimosul agent sa deconspire planul malefic si sa salveze lumea vom vedea, cert este ca acest film este reteta potrivita pentru o seara minunata petrecuta in fata televizorului (sau monitorului - dupa caz).

Acesta este trailer-ul:

Sper ca o sa va placa si ca o sa va faca sa radeti copios.

O picanterie: Nu stiu cati dintre voi stiu ce pilot extraordinar este Rowan Atkinson. Daca sunteti curiosi dati click aici.

O seara minunata va doresc!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto

Niciun comentariu: