Filmul de sambata seara (5)

Revin cu propunerile pentru filmele de sambata seara, iar astazi va voi prezenta o comedie romantica, "Care-i numarul tau?" (What's your number).

Ally Darling (Anna Faris), personajul principal, este proaspat iesita dintr-o relatie ce nu promitea prea mult, iar nunta surorii ei, alaturi de alte mici amanunte (pe care va las sa le descoperiti) o pun serios pe ganduri pornind astfel in misiunea de a-l gasi pe cel mai bun din fosti ei iubiti.

Daca pe plan sentimental sta relativ prost, aceasta-si pierde si job-ul, astfel devenind din ce in ce mai hotarata sa-si gaseasca un sot, iar in ajutor ii vine vecinul ei (Chris Evans), un Don Juan autohton, care se va ocupa de investigati.

Tentantivele ei de a lua legaturi cu ex-si nu sunt tocmai lipsite de peripetii, asa ca pregatiti-va sa radeti. Nu se stie niciodata unde-ti poti gasi jumatatea, asa ca stati cu ochii pe ea si nu o sa va para rau.

Pe cinemagia.ro, filmul are nota 7,1, iar pe IMDB 5,6. Eu va sfatuiesc totusi sa-l urmariti pentru ca este dragutel si merita.

Iata si trailer-ul:



Va doresc vizionare placuta!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto

Niciun comentariu: