Filmul de sambata seara (6)

Hei! Salutare!

Sunteti pregatiti pentru noul film de sambata? Este vorba tot despre o comedie, dar de data asta nu este chiar asa romantica, iar bulina din coltul ecranului are un cinsprezece pe ea. Nu este un film pentru pudici.



Eric este un barbat ce refuza sa renunte la organizarea petrecerilor, avand la dispozitia sa si a prietenilor sai o fabuloasa casa in Hamptons. Acesta organizeaza diferite petreceri in functie de sarbatoare si de tematica aleasa. Totul pare ca se naruie atunci cand tatal sau il anunta ca vrea sa vanda frumoasa casa cu piscina, neavand cum sa protesteze el decide sa sarbatoreasca tristul eveniment in stil propriu, organizand cu ocazia Zilei Muncii o ultima orgie impreuna cu amicii sai, astfel incat toti componentii cercului sau de prieteni sa intretina relatii sexuale unii cu ceilalti. Numai ca nu pe toti ii incanta ideea, iar ce urmeaza va fi cu adevarat haios.

Situatia tinde sa de complice atunci cand Eric se indragosteste de Kelly, o frumoasa agenta imobiliara care se ocupa de vanzarea casei impreuna cu sefa ei, straduindu-se ca aceasta sa nu afle tema petrecerii pe care el a planificat-o.

Daca vor decide toti sa participe ramane sa aflati voi, insa va spun ca filmul este bun in pofida notei de pe cinemagia.ro (6,7 din 10) si de pe IMDB (6 din 10).

Va las sa urmariti trailer-ul pentru a va decide:


Acestea fiind spuse va urez vizionare placuta!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto

Niciun comentariu: