Alegerea ojei potrivite pentru nuanta tenului nostru



Probabil ca stiti cum se face o manichiura perfecta acasa, acum insa este momentul ideal pentru a ne face de cap si a gasi nuanta potrivita pentru noi. Daca esti in cautarea nuantei perfecte care sa mearga cu tonul tenului tau atunci urmeaza urmatorul ghid.

Cea mai buna culoare a unghiilor pentru tonurile calde ale pielii: daca aveti o nunta mai calda a tenului evitati nuantele reci. Incercati sa folositi un roz deschis, un cafeniu, un galben pal sau un alb-roziu lucios. Pentru un plus de culoare, puteti folosi portocaliu, aceasta nuanta merge foarte bine, mai ales daca ai tenul masliniu.

Cea mai buna culoare a unghiilor pentru tonurile reci ale pielii: Pentru tonurile reci ale tenului puteti folosi nuante mai deschise de albastru. Daca-ti place rosu, incearca sa gaseti un lac de unghii de culoarea murei. In cazul in care-ti place rozul poti incerca rozul cu tenta albastruie sau bej.

Cea mai buna culoare a unghiilor pentru tonurile inchise ale pielii: tonurile mai inchise merg foarte bine cu un maro clad, un bej cremos, un roz tipator sau cu un mov. Pentru a evita expunerea unghiei prin aplicarea unui singur strat de lac de unghii, fiti sigure ca oja este mai inchisa decat culoarea pielii voastre. Daca va plac totusi nuantele deschise puteti folosi albul ca si culoare de baza (stiu ca este o nonculoare, dar puteti aplica diferite modele, astfel incat sa scoateti in evidenta unghiile).

Nu trebuie sa urmati exact aceste reguli, explorati si experimentati cat mai multe nuante si cu siguranta veti gasi una numai buna pentru voi.

Articol preluat si modificat de aici.

Va doresc o zi minunata!

Cu drag,

Niciun comentariu: