Gran Soleil - inghetata cu aroma de...

Azi m-am gandit sa scriu despre impactul pe care l-a avut publicitatea aspra consumatorului din mine. Zilele trecute am fost cu tatal meu sa facem niste cumparaturi si aflandu-ma intr-un hypermarket am decis sa le studiez oferta si mai ales sa vad daca respecta unele reguli in asezarea marfurilor (daca tot am invatat la merchandising despre asta).
Am sesizat ca promotiile erau asezate acolo unde trebuie si am parcurs traseul cu ajutorul caruciorului, brusc am vazut un produs pe care l-am vazut si la TV si nu am ramas socata. De ce? Pentru ca ambalajul era asa de mic ca putea fi pus oriunde, daca stau bine si ma gandesc incape si in buzunar. Ridic usor am balajul si observ ca are circa 103 g. Este vorba de o inghetata cu aroma de espresso, lamaie si madarina si se numeste Gran Soleil. Acest produs se vrea a fi un desert delicios, numai ca nu l-am gasit in zona unde erau pozitionate lazile frigorifice, ci peste tot in magazin avand in vedere ca este un produs nou, asa ca am decis sa-l agit sa vad ce consistenta are. Era lichid, deci trebuie pus la congelator pentru a-l putea degusta.
Pun niste poze sa vedeti cam cum arata.



Fiind influentata de spot am decis sa-l pun in caruciorul de cumparaturi si sa vad ce gust are. Nu vreau sa va fac sa salivati, dar este foarte bun, are gust de espresso 100% si e ca si cum ai degusta unul, numai ca nu in ceasca ci intr-o cupa de inghetata.
Am cautat si un spot si am gasit doua:


In concluzie se pare ca acest clip a avut efectul scontat asupra mea, macar am incercat, dar cu siguranta a doua oara nu se va mai intampla pentru ca voi fi mai atenta.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu daca o sa-mi cumpar, dar ce sigur imi place e muzica din spot. :)

Ioana spunea...

@Paula: Nu stiu daca la noi o sa apara produsul, dar si mie mi-a placut tare mult muzica din spot ;)

Claudiu M.B. spunea...

@ioana deci arata foarte bine....deci vleau shi eu...deci imi e pofta cam tare sa shtii....:)

Ioana spunea...

@Claudiu: Arata bine si gustul e bun, dar e cam greu de transportat :P