Telefonul viitorului la ora actuala

Se pare ca a aparut noul succesor al modelelor N de la Nokia, si anume Nokia E71. Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai subtiri telafoane de la Nokia (10 mm), se pare ca ar fi si cel mai mic smartphone (dupa cum sustine producatorul). La fel ca si predecesorii sai, Nokia E71 mentine aspectul cromat si ecranul glossy.
Luand in considerare faptul ca este un telefon de marime mica, ecranul a suferit anumite modificari. Tastele sunt rigide, dar permit editarea textului intr-un mod rapid.
Acest samrtphone se vrea a fi un adevarat centru business, venind in ajutorul unui antreprenor cu toate aplicatiile sale, email si PIM software. Unul din punctele tari ale acestui model este aplicatia Maps 2.0, dar si browserul usor de folosit ce include un feed reader (interesant pentru bloggeri si cititorii acestora). Poti pune poze pe Flickr sau alte siteuri de genul acesta, dar poti urmari videoclipuri pe YouTube in timp real.
Ceea ce m-a atras pe mine la cest model este bateria, drept pentru care poti sa-ti iei adio de la vesnica problema. Nokia E71 are o autonomie de 20 de zile in stanby si 10.5 ore de convorbire.
Pe MarketOnline este catalogat drept un telefon "elegant si complex" perfect pentru oamenii cu spirit liber si mai ales pentru cei din clasa business. Il puteti gasi pe piata romaneasca la un pret foarte bun pentru ceea ce stie sa faca, adica 1.399,18 RON.
Concluzioneaz acest review prin a spune ca Nokia E71 reuneste cu brio o multitudine de calitati intr-un telefon rapid, frumos si minuscul totodata. Pana apuc si eu sa-l butonez cum trebuie va las mai jos doua filmulete care arata de ce este in stare acest telefon.


Partea 1

Partea a 2-a


Niciun comentariu: