Reduccino - agresiv sau lejer?

Am vrut de ceva timp să vorbesc despre un nou produs apărut pe plaiurile mioritice, Reduccino. Acest produs te poate face să scazi în greutate, deşi mai mult decât cafea pare a fi mai mult un medicament pentru că îl puteţi regăsi cu uşurinţă în farmacii sau pe site-uri specializate.
Ceea ce mi s-a părut foarte important este conţinutul acesteia, pe lângă cafea, mai conţine şi ceai verde, care după cum bine ştiţi este recomandat în curele de slăbire, tocmai de aceea stau şi mă întreb ce gust are!?! Preţul la care se poate regăsi pe piaţă este (zic eu) cam piperat pentru unele domnişoare, dar încă mai aştept reacţiile persoanelor ce au testat produsul.
Spotul nu e cine ştie ce şi l-aş putea cataloga ca fiind jalnic. De ce? Pentru că îmi aduce aminte de veşnicele momente de teleshopping peste care aş vrea pur şi simplu să sar pentru că mi se par atât de penibile (unele) că nici nu ştiu cui se mai adresează. Deja cred că ne-am plictisit de aşa arăta înainte, aşa arată după. Să fim serioşi, când în jurul nostru lumea e în plină schimbare şi se înregistrează evoluţii majore în ceea ce priveşte tehnologia, cum să mai cred că acele poze (imagini) nu sunt trucate?
Am să fac o scurtă analiză a spotului. O domnişoară „foarte grasă” se trezeşte cu chef de gimnastică şi exerciţii fizice, dar parcă văzând acele greutăţi îi cam trece cheful şi uite aşa apare şi produsul salvator. Ce gimnastică când ai produsul care te transformă dintr-o barză într-o prinţesă? Brusc după utilizarea produsului vine el (Făt-Frumos) şi îi admiră trupul. Mamă mamă parcă e Cenuşăreasa şi noi toţi cei ce ne uităm la spot suntem piticii lui Albă ca Zăpada.
Nu ştiu cum e produsul, dar spotul îl puteţi viziona aici .


Cristina Rus se pare că e imaginea noului produs, aceasta fiind prezentă şi la evenimentul de lansare a aceastuia pe piaţa romănească. Compania care a adus produsul în România este UniComs.

2 comentarii:

ClaudelGFX spunea...

Mai bine consulti un medic inainte sa dai banii aiurea pe acele chestii :) Stiu multe persoane care erau in "lupta" asta cu si anume kilogramele in plus si care aruncau banii aiurea pe orice prostie care aparea 9a si nu putine au fost cazurile cand in loc sa scada in greutate ele chiar puneau ba chiar si dublu, e vorba de multe altele implicate la mijloc, de asta cel mai sigur e sa consulti un medic specializat in domeniu, inainte sa te apuci sa cumperi sau sa folosesti acele chestii... success !

Ioana spunea...

@Claudel: Ai mare dreptate. Sa ne uitam ce se intampla cu medicamentele contra fumatului si nu numai. Sunt persoane care cred ca daca se apuca de fumat vor slabi. Nimic mai fals, totul actioneaza la nivel psihologic si vorba ta, cel mai bine e sa consulti medicul specialist.