Am plăcerea să vă fac cunoştiinţă cu…

...minunăţiile astea mici şi pitice, care sunt papagalii mei. Doi drăguţi pe care vreau să-i prezint întregii lumi, pentru că sunt cuminţi (când vor ei) şi pentru că fac ca unele zile să nu mai fie aşa triste şi mai ales pentru simplu fapt că în fiecare zi când îi vâd îmi amintesc că viaţa e uimitor de simplă şi frumoasă, numai că nouă oamenilor ne place să ne mai şi complicăm.





Gălbioara este fetiţa şi se numeşte Cookie, pentru că seamănă cu o prajiturică şi mai mereu îmi vine să o pap. Ea e cea mătură în relaţie, e mai echilibrată şi mai docilă, dar îi place la nebunie să fie alintată şi este extrem de pofticioasă, dacă cumva mănânc ceva mă urmăreşte cu privirea până îi dau şi ei. „Pofticioşenia” se poate observa şi în poză.




Cel gri cu dunguliţe albe pe aripioare este Ricky şi este un tinerel jucăuş, cred că dacă ar fii el mai mare s-ar face arhitect pentru că îi place la nebunie să facă din hârtie căsuţe. Noi suntem mai tinerel, dar suntem un mare iubitor de artă şi ne plac şi ceaiurile.




Sunt un cuplu mult mai modern decât Iri şi Moni, ea e mai în vârstă decât el, dar se iubesc ca şi cum mâine ar fi ultima zi.


Îi iubesc mult şi sper că v-au plăcut şi vouă.

4 comentarii:

ines spunea...

Vai de mine:-O :-O :-O Ce FRUMOOOOOS!!! vai vai vaiiiiii!!! :X:X:X. Nu se imperecheaza sa faca si pui?

Am avut si eu unul galben, desi il chema Pinky;). Si mergea prin casa dupa noi. MERGEA:).

Anonim spunea...

Sunt tare draguti. Mai mare placerea sa te uiti al ei. Asta nu stiu cine ar zice despre Iri si Moni. :))

Claudiu M.B. spunea...

Ai mare dreptate si relatia dintre ei ar trebui sa fie o pilda si pentru noi oamenii...
Sincer, cred ca e cel mai frumos post de pana acum al tau si pentru ca am avut ocazia sa cunosc aceste doua minunate creaturi iti spun un singur lucru...regret ca nu am avut ocazia sa imi iau la revedere de la ei.....;(

Ioana spunea...

@ines: In fiecare zi de vreo 3-4 ori, trebuie pus cuibul. Cand iese ceva te anunt ;)
Anul trecut am avut doua fetite de la ei :X
@paula: Iti spun sigur ca nu te plictisesti langa ei :)
@claudiu: Le-am soptit eu la ureche ;)