Review: balsam de buze Prinzessin Sternenzauber de la DM

Astazi vin cu un produs dulce si delicat care nu trebuie sa lipsesca din geanta unei femei si anume: balsamul de buze. Momentan folosesc unul de la Logona, dar fiindca este pe terminate am spus sa-l testez pe acesta fiindca l-am vazut pe blogul Monei si e mult prea dragut am decis sa-l pun pe lista de cumparaturi :-)

Acesta este cel cu capsunele si ceara de albine.



Are o aroma foarte placuta de capsuni fara a fi strident si nu coloreaza buzele ca cel de la Nivea spre exemplu. Este foarte fin si chiar hidrateaza buzele.


Dupa cum ati vazut amabalajul este foar dragut, iar aceasta este descrierea de pe ambalaj:
"Balsam de buze cu aroma delicioasa de capsuni, ingrijeste buzele micilor printese facandu-le moi si catifelate. Combinatia de ulei pretios de migadale si ceara de albine ofera buzelor ingrijire, le protejeaza si le face stralucitoare. Toleranta pielii: produs testat dermatologic si creat special pentru pielea delicata a copiilor. Nu contine uleiuri minerale si ceara (exceptie facand ceara de albine).

Marca: Prinzessin Sternenzauber
Numele produsului: balsam de buze Prinzessin Sternenzauber
Expira: 01.02.2014
Cantitate: 4,8 g
Cum se foloseste: Se aplica pe buze ori de cate ori simtiti nevoia
Ingrediente:ETHYLHEXYL STEARATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, SYNTHETIC BEESWAX, HYDROGENATED PALM OIL, CERA ALBA, CANDELILA CERA, AROMA, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ASCORBYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LECITHIN, TOCOPHEROL,CI 75470
Pret: intre 5,29 Ron
De unde le puteti achizitiona: in magazinele DM
Site: dm-drogeriemarkt.ro
In general foloseam balsamuri de la Nivea, dar ultima data am ramas putin dezamagita pentru ca erau cam unsuroase si deveneau rigide de la frig. Data viitoare am sa vi-l prezint si pe cel de la Logona pentru ca pur si simplu este un musthave pe timpul iernii.
O seara buna va doresc!
Cu drag,
Ioana

Niciun comentariu: