Review: Alix Avien Nail Lacquer

Astazi vreau sa va prezint un alt lac de unghii drag mie si anume cel de la Alix Avien. Este o nuanta foarte apropiata de portocaliu.


Stiu ca inca nu e primavara, dar in sufletul meu este si-a simtit ca e cazul sa mai inviorez oarecum atmosfera posomorata adaugand un strop de culoare. Initial pornisem in cautarea unei alte nuante care ma obsesdase toata vara trecuta, cum aceasta era un pic mai apropae de acel "ideal" am decis sa o cumpar si bine am facut :-)

Cam asa arata pe unghii:


Marca: Alix Avien
Numele produsului: Alix Avien Lac de Unghii
Expira: 01.06.2013
Cantitate: 11 ml
Cum se foloseste: Aplicati pe unghii intr-un singur strat (eu va recomad doua)
Ingrediente:BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL, ACETATE TOSYLAMIDE/EXPOXY RESIN, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, BIOCRYLANE. Poate contine (+/-): CI 77891, C 15850 - CI 77481, CI 77489, CI 77510, CI 77019, CI 77163.
Pret: 12 Ron
De unde le puteti achizitiona: in majoritatea magazinelor ce ofera spre vanzare cosmetice. Eu am cumparat-o de la Andrada
Site: alixavien.com.tr/

Oja este destul de grosuta, dar va sfatuiesc totusi sa aplicati doua straturi. Aplicati si un top coat pentru a fi sigure ca nu sare de pe unghie. La mine a sarit a treia zi de la aplicare.

Ati mai folosit produse de la Alix Avien? Cum vi se par?

Cu drag,
Ioana

Niciun comentariu: