Filmul de sambata seara (9)

Revin cu o propunere pentru filmul din aceasta seara si anume "The Ides of March (Ziua tradatorilor)".

Filmul este o drama si urmareste parcursul unui tanar atasat de presa (Ryan Gosling) care se lasa vrajit de jocurile de culise politice, de manipulare, tradare, lasandu-se sedus de catre o stanara stagiara.



George Clooney joaca rolul guvernatorului Morris, un candidat care participa la alegerile preliminare pentru presedintia Statelor Unite ale Americii din partea partidului Democratic. Stephen Myers este purtatorul lui de cuvant si cel care se ocupa de aparitiile guvernatorului in media, Paul Zara (Philip Seymour Hoffman) este seful lui de campanie, iar Tom Duffy este unul dintre rivalii sai.

Toate lucrurile par ca se duc in directia gresita atunci cand Stephen alege sa sa intalneasca cu rivalul sau Tom Duffy pentru a-i afla adevaratele intentii. Actiunea filmului devine un adevarat labirint plin de emotii puternice pentru actori, mai ales ca in joc este o miza uriasa. Daca Stephen va face fata dificultatilor in tot aceste timp va las pe voi sa descoperiti, dar asteptati-va si la lucruri mai putin placute.
Este un film foarte bun, in care scenarist si regizor este nimeni altul decat George Clooney. Acest film fiind foarte bine primit si la Globurile de Aur, castigand 6 trofee in cadrul categoriilor in care a fost nominalizat.

Uitati si trailer-ul:


Sper ca o sa va placa pentru ca mie mi s-a parut un film foarte reusit tinand cont ca pe cinemagia.ro are nota 7,8 din 10, iar pe IMDB are 7,4 din 10.

Acestea fiind spuse va doresc vizionare placuta!


Cu drag,
Ioana


Niciun comentariu: