Duplicity

Astazi va propun un film interesant, nu este unul excelent, dar merita vazut tocmai pentru ca incita imaginatia celui ce-l vizioneaza. Este vorba despre Duplicity, un film care va fi lansat si la noi in mod oficial in luna mai.


Filmul ii are in prim plan pe fosta agenta CIA Claire Stenwick (Julia Roberts) si fostul agent MI6 Ray Koval (Clive Owen). Acestia renunta la locurile de munca pentru a se implica in ceva mult mai incitant si anume: spioni corporativi. Misiunea celor doi spioni era aceea de a afla formula secreta a unui produs care, o data lansat pe piata, ar fi adus castiguri uriase companiei care l-ar fi patentat cea dintai.


Pentru a asigura succesul acestei misiuni cei doi se infiltreaza in cele doua corporatii. Dialogul dintre acestia este un permanent joc de cuvinte, iar incredere le este pusa la incercare. Jocul devine unul murdar, iar cei doi se vad intr-o ciudata poveste de dragoste, pe care insa nu o pot stapani, desi se afla in tabere adverse.


Deznodamantul filmului este unul destul de interesant si multi vor ramane cu zambetul pe buze, ori pentru ca banuiau acest lucru ori pentru ca au fost surprinsi si ei la randul lor.


Am gasit si trailerul:




Vizionare placuta!

Niciun comentariu: