Nopti de primavara




Momentan imi vine in minte doar o singura melodie "My favorite game". Eram adolescenta la acea vreme, dar asta nu ma impiedica sa nu o cant de cate ori ma apuca.



Aceasta melodie trezeste mai mult decat amintiri, iubiri primavaratice, trezeste rebela din mine. Stiu poate uni o sa spuna ca ei nu au momente din acestea, ei bine ma scuzati, acest articol nu le este adresat.


Sunt de parere ca daca nu profiti de micile placeri ale vietii, daca lasi sa treaca o zi macar fara sa zambesti sau sa aduci zambetul pe buzele cuiva, iti irosesti viata prin amaraciune, mai bine ai incerca sa iei taurul de coarne si sa inveti sa spui si nu. Daca vrei sa dansezi si cineva pur si simplu nu te aproba, pune frumos castile pe urechi si elibereaza-ti energia.


Vorbeam acum cateva zile de inhibitii, ei bine uneori trebuie lasate deoparte si savurata clipa, pentru ca indiferent cat de conservator esti, tot o viata ai, iar clipele pe care nu le traiesti dupa bunul plac le vei pierde, deci in consecinta le vei irosi.





O seara placuta va doresc, desi sunt constienta ca multi au tras pe dreapta.

Niciun comentariu: