Fenomenul ChatRoulette

In seara asta am sa va prezint noua descoperire la nivel online se numeste ChatRoulette si este site-ul realizat de Andrei Ternovskiy, un adolescent de 17 ani din Moscova. Lansat in noiembrie anul trecut site-ul a avut parte de un succes enorm, fiind accesat de zeci de mii de oameni zilnic.
Dupa cum spune si numele sau este un video-chat ce merge pe aceiasi idee ca si ruleta ruseasca. Apasand butonul new game camera web se va activa, iar ChatRoulette iti va cauta in mod automat un partener, iar daca acesta nu este pe gustul tau poti selecta next pana vei gasi pe cineva cu care poti sa vorbesti (nu cred ca l-as folosi in acest scop mai ales ca poti dai peste multi nebuni). Totusi pentru ca nu poti sti peste cine dai (existenta acelui element numit mister), cred ca ar fi indicat ca accesul sa fie restrictionat minorilor nu de alta dar... mare este gradina... si multi sar gardul.


Interesant este ca unele companii au sesizat succesul acestui site si au profitat de acesta. Spre exemplu French Connection a organizat un concurs, iar cerinta de baza suna cam asa:


"If you rise above the sea of failing men and charm a woman on Chatroulett, we’ll give you a token for a real date-winning outfit: A French Connection voucher for 250 pounds"O provocare deloc de neglijat spun eu, iar imaginea aceste campanii a fost una preluata de pe site. Competitia s-a incheiat si potrivit organizatorilor a fost un real succes. Am dat si eu un ochi sa vad ce modalitati au barbatii in ziua de azi, va invit si pe voi sa vedeti.Pe Youtube am gasit un fimulet amuzant, iar reactiile nu se lasa asteptate. Totusi fenomenul nu este inca unul foarte cunoscut pe la noi sunt curioasa insa cum vor reactiona adolescentii la acest nou tip de Mirc. Cert e ca se afla in "momentul sau de glorie".

O seara buna va doresc!

Niciun comentariu: