Terra Park - o noua atractie in Bucuresti

Inaugurarea acestuia trebuia sa aibe loc in septembrie, dar dupa cum spune si vorba romaneasca, mai bine mai tarziu decat niciodata, a fost lansat ieri, 16 octombrie, cu surle si trambite. Ca si in cazul celorlalte proiecte inaugurarea s-a realizat cu ajutorul celor trei sportivi, Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi si Ilie Nastase.

Parcul se intinde pe 30.000 de metrii patrati, iar investitia s-a ridicat la 25 de milioane de euro. Acum pe langa teatru, meciuri, expozitii sau concerte mai avem un motiv sa mergem in Bucuresti, parcul de distractii. Nu stiu exact cat este biletul de intrare, dar am inteles ca este pe baza de puncte: 50 de puncte - 50 de lei, 80 de puncte - 70 de lei.

Singurul parc de distractii din Europa pe care l-am vizitat si de care m-am indragostit este Gardaland. Imi place la nebunie sa ma dau in tot felul de masini si masinute si sincer le-as incerca pe toate si abia astept sa vad daca acest nou parc reuseste sa-mi intreaca asteptarile.

Un mini-clip de la inaugurare:Apropo stiti ce mi se pare uimitor de aiurea? Faptul ca ministrul nostru, Udrea a venit la acesta lansare-n fusta... pai cum sa te dai in roller-coster si sa te astepti sa nu ti se vada "sufletul"?!?!? Cam asta e nivelul actual al politicienilor autohtoni si sincera sa fiu nu ma astept la prea multe din partea lor.

Sa inlaturam negativismul si sa ne bucuram ca avem un nou loc de petrecere a timpului liber.

Pagina de Facebook: Terra Park.

O zi placuta va urez!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto
Alte surse: evz.ro & HotNews.ro

Niciun comentariu: