Modern Family - un nou serial preferat


Voi la ce seriale va mai uitati?


Am descoperit recet serialul Modern Family (ne-a fost recomandat) si credeti-ma cand va zic ca este unul dintre cele mai bune dupa Married... with Children. Serialul este creat de Christopher Lloyd si Steven Levitan debutand in septembrie 2009 pe ABC si urmareste povestea a trei familii pe cat de comice pe atat de diferite, mai ales la nivel cultural.

Jay si Gloria,ambii aflati la cea de-a doua casnicie. El un businessman renumit pe la 50-60 de ani, ea o latina sexy si temperamentala pe la 28-30 de ani cu un fiu din prima casnicie.

Cameron si Mitchell, un cuplu gay ce decid sa adopte o fetita din Vietnam. Am uitat sa va spun ca Mitch este fiul din prima casatorie a lui Jay.

Claire si Phil, clasicul cuplu format inca din facultate pe care-i regasesti la ora actuala cu trei copii (binenteles fiecare este un steriotip al copilului din zilele nostre - tocilarul, tantalaul si cel popular). Un fel de tantalaul si gogomanul, numai ca acum au si o familie mult mai numeroasa.

Am gasit un trailer:

Parerea mea sincera este ca daca vreti o portie de ras de circa 20 de minute inainte de culcare, Modern Family este serialul perfect pentru voi.

Apropo de asta pe IMDb are nota 9 din 10 ceea ce spune ceva ;-)

Vizionare placuta!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto

Niciun comentariu: