A venit primavara


...cu alaiul ei de flori frumoase, gingase. Fie ele lalele, zambile sau frezii, toate ne induc o stare de bucurie, de alinare a sufletului. Pentru mine acest inceput de sezon marcheaza un nou capitol in viata mea.
Mi-am propus sa aduc o schimbare pentru aceasta primavara si am sa le enumar in mod aleator, in functie de starea de spirit care mi-a indus aceasta nevoie de nou, de schimbare:
1. Am hotarat sa-mi purific organsimul, ducand o dieta sanatoasa, astfel incat sa scap de colacei, pentru ca sincera sa fiu nici macar la innot nu ajuta.
2. Simt o nevoie de a schimba putin aspectul blogului, asa ca in cazul in care voi mai lipsi veti sti ca totusi sunt pe aici. Am mai vrut eu sa ma mut pe un domeniu, dar din pacate planurile nu au concordat cu realitatea.
3. Vreau sa ma tund, pentru ca acusi-acusi vine vara si vreau sa o intampin asa cum se cuvine. Fie vorba intre noi, abia astept sa renunt la bluzite pentru tricouri si rochite, ba mai mult, astept momentul in care cizmele vor fi date uitarii, iar in locul lor se vor afisa cumintei papucei si pantofiori decupati.
4. Daca tot imi fac ordine in viata, acum trebuie sa trec si la sifonier, unde trebuie asezate hainutele lejere, pe categorii si alte criterii pe care fetele sunt sigura ca le inteleg.
5. Am sesizat unele bloguri foarte interesante pe care sper sa-mi indrept atentia mai des si de ce nu sa fac alte descoperiri prin blogosfera.
6. Pentru ca tot a venit vremea schimbarile, i-am pus gand rau si playlistului meu, asa noi piese si-au gasit locul.
Da, primavara a venit pe fereastra si mi-a patruns in suflet, astept cu nerabdare incalzirea vremii pentru ca-mi plac la nebunie plimbarile de mana, atunci cand vantul iti alina usor parul si cand soarele-ti face cu ochiul.
Chiar daca ceasul indica ora, am sa-l infrunt si de data asta spunandu-i ca stiu ca zile vor trece, dar amintirile, clipele frumoase si experinta nu mi le va putea lua niciodata. Imi salvez timpul, pentru ca in acest fel stiu ca-mi protejez memoriile si chiar pe mine insami si mai ales pe cei din jurul meu, alaturi de care vreau sa mi-l petrec in cel mai frumos mod posibil. Pentru ca oricat de mult am vrea sa nu stim asta, ne construim sau chiar planificam urmatorele momente prin propriile noastre actiuni.
Pe final va urez o primavara frumoasa-n casa si-n suflet si va propun o noua melodie:


2 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o primavara frumoasa!

Ioana spunea...

Iti multumesc frumos pentru urari :-)