WALL-E - un robotel adorabil



Promisesem ca am sa revin cu o recomandare pentru sambata seara, dar in mod inevitabil, am fost prinsa in toata forfota zilelor de martie si nu am mai avut timp sa ajung pe la calculator...Filmul este unul de animatie, potrivit pentru orice varsta, dar mai ales 100% distractiv. WALL-E este un film despre un adorabil robotel, ramas pe Pamant pentru a curata gunoiul lasat in urma de cine altii, decat de oamenii. Acesta este atat de harnic, de constiincios, incat se inprieteneste cu un gandacel, pe care-l aduce in casa sa si are grija sa nu-i lipseasca nimic.


Tot programul ii este dat peste cap de sosirea unui robotel de gen feminin, pe numel ei: Eva. Indragostit fiind de aceasta face numai boacane si ajunge sa o cunoasca si chiar sa o ajute. Dar ca orice vis frumos, dureaza putin, iar misiunea Evei se sfarseste si aceasta trebuie sa se intoarca la baza.


Ma opresc aici cu povestitul pentru ca nu ar mai avea niciun farmec daca v-as spune chiar tot. Daca vor salva cei doi lumea sau nu, ramane sa vedeti voi la sfarsit.


Pe IMDb are nota 8,6 din 10 si sa nu uitam ca a fost premiat la Oscar, eu spun ca nu veti regreta. Un link catre trailer.


Vizionare placuta!



Niciun comentariu: