Un peruş adorabil

Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe Goguleţ, unul dintre cei mai simpatici peruşi în viaţă. E foarte sociabil, iubăreţ şi unde mai pui că e şi deştept.
Povestea lui începe acum un an de zile când a fost găsit zburând printr-un copăcel, care din fericire era chiar lângă un balconş al unui bloc din Galaţi. Şi uite aşa, această minunată creatură a fost adoptată, iar la scurt timp am ajuns şi eu să-l cunosc. Nu ştiu dacă o să mă credţi, dar a fost pur şi simplu dragoste la prima vedere, nu este diferit ca şi aspect de cel mai comun peruş, dar faptul că eu îl pupăceam şi el venea cât mai aproape de mine, m-a cucerit.
Acum mai nou stăpâna i-a adus o parteneră şi din câte văd eu, moare după ea, deşi vorba fie între noi ea e puţin mai sălbăticuţă, dar e frumuşică foc.
Pun mai jos nişte poze cu Goguleţ iubitul (aşa cum este el alintat):



Uitam să vă spun de ce este acest peruş aşa de iubit şi mai ales de ce am spus că este deştept. Goguleţ a învăţat să vorbească şi ca dovadă am să pun înregistrarea:


Dacă nu aţi auzit prea bine, vă sfătuiesc să daţi volumul mai tare pentru că nici eu nu am auzit prea bine întâia oară.

Spune aşa: Ce face Goguleţ? Goguleţ prietenul şi iubi, iubi, iubi, iubi.
Sper că v-a cucerit şi pe voi acest sufleţel aşa cum m-a cucerit şi pe mine.

5 comentarii:

Claudiu M.B. spunea...

Super tare papagalul...:) E un scump...

Anonim spunea...

Vai di mini :X Ci simpatic :X

A avut si nana mea unul care vorbea. Si era albastru. Si eu a avut unul exact la fel ca Gogulet. Da' pe al meu il chema Pinky :)

Ioana spunea...

@Claudiu: E iubirea mea secreta, asa ca nu mai spune la nimeni :-$
@Ines: Sunt micuti dar foarte, foarte, foarte dulci. Cute name: Pinky :X

Anonim spunea...

E tare dulce. :) Mwreu m-am inrtebat ce s-ar intampla daca ar exista un animal care sa aiba capacitatea de a produce sunete ca perusilor plus ceva discernamant pentru a folosi vorbele cu sens, nu doar prin imitatie. Delfinii ar fi buni candidati. Sunt tare curioasa ce ar iesi. :)

Ioana spunea...

@Paula Ionescu: Probabil ca daca ar reusi sa indeplineasca aceste criterii, delfinii ar deveni cele mai dorite animale de companie :) Oricum ei sunt simbolul inteligentei si dragalaseniei maxime ;)