Stargate Atlantis - o nouă pasiune


De câteva săptămâni am o nouă pasiune insuflată de tatăl meu şi aceasta se numeşte: Stargate Atlantis. Probabil că mulţi dintre voi se aşteptau să fi învăţat să cânt la pian între timp, dar n-am avut nicio ocazie, pentru mine SF-urile erau ceva de genul „mai bine nu”.
A fost nevoie doar de un episod din seria 4 ca să fiu convinsă că acest tip de serial merită o şansă din partea mea şi uite aşa se face că acum am terminat seria unu şi-mi voi îndrepta atenţia către a doua.
Poate o să vă întrebaţi de ce am ales să vorbesc despre el, dar ştiu şi eu poate unuia dintre voi îi voi stârni interesul şi va trage un ochi să vadă despre ce-i vorba. Aşa că am să încep să vă spun câte ceva despre personajele principale:

Rodney – este omul de ştiinţă perfect, dar are un rol ce merge exact la fix, fiind pus mereu în situaţii limită ce-i scoate la iveală latura comică. Este acel tip inteligent şi amuzant în acelaşi timp.
Sheppard – este maiorul frumos, drăguţ, dar care nu va fi nicodată devreme acasă pentru că este mereu ocupat să-i bată pe cei răi. Presupun că este acel tipar pe care majoritatea fetelor l-ar vrea pe lângă casă, nu de alta dar mă găndesc că cineva mai trebuie să mai taie şi o gaină.
Teyla – nu o să apară din primul serial, dar e foarte drăguţă şi cam războinică aşa de felul ei. Probabil că mulţi şi-ar dori o astfel de femeie prin preajmă.
Doctorul scoţian – e cel care nu trebuie niciodată grabit, dar îmi place la nebunie accentul său.
Omul de ştiinţă ceh – dacă-l pui cu Rodney vei vedea că formează cea mai bună echipă. Doar două creiere luminate pot face faţă situaţiilor limită.
Dr. Weir – este ceea ce se numeşte liderul acestei operaţiuni. Are câteva momente mai proaste, dar să ştiţi că e fată bună până la urmă.
Inamicii – păi cei mai răi se numesc „the Wraith” şi ăştia o să rămână mult timp în prim plan, nu vreau să vă stric surpriza şi o să vă las să aflaţi singurei cine sunt şi ce anume fac.

Cam asta a fost o mică parte din distribuţie, sper măcar că v-am făcut curioşi.
Acum că tot am dezvăluit o mică parte din pasiunea mea o să vă urez vizionare plăcută şi un sfârşit de săptămână plăcut.Enjoy!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Hehe, ai de recuperat mult. Serialul merita...

Ioana spunea...

Da, corect am de recuperat, dar o sa-mi dau toata silinta sa fiu la zi cu toate seriile :)

ClaudelGFX spunea...

uhm cred ca l-am vazut :|

Anonim spunea...

fan stargate..de la inceput
dar totusi nu se compara stargate atlantis cu stargate sg1..
vezi ca sunt si 2 filme Stargate [unul aparut anul asta si unul anul trecut]

Claudiu M.B. spunea...

Mi-a promis cineva si mie seria STARGATE - Atlantis...sper sa se tina de cuvant ca abia astept sa le vad...:P

Ioana spunea...

@Claudel: L-am descoperit si eu acum si stau cu ochii ca pe butelie :)
@Tintome: Merci frumos pentru pont. Am sa caut si filmele ;)
@Claudiu: Iti recomand serialul, e reusit si are toate condimentele necesare :)

Claudiu M.B. spunea...

Daca vrei am eu STARGATE - CONTINUUM...si multumesc pentru recomandare....:P