Notebook MSI EX600X-251EU - tehnologie versus utilitate

Zilele trecute în timp ce căutam pe internet un notebook ce să-l înlocuiască pe cel vechi am dat de unul ce mi s-a părut cel puţin drăguţ în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ.
Mi-am îndreptat privirea asupra unui laptop MSI. În primul rând beneficiezi de o placă video destul de bună cu memorie dedicată (256 Mb), de asemenea sunetul este excepţional, este un notebook din seria entertainement foarte reuşit. Funcţionează sub XP toate device-urile. Ecranul ACV WXGA este de asemenea foarte bun. Altfel decorativ, design bun, microfon şi webcam încorporate, bluetooth.
Din punctul de vedere a celor ce l-au achiziţionat merge foarte bine, se pliază foarte bine şi în ceea ce priveşte jocurile, iar în cazul în care vreţi Linux, laptopul se poate acomoda şi cu această variantă. În plus făţă de alte variante are tastatura numerică ce poate fi de folos pentru unii utilizatori.
Nu este el un laptop de lux, dar din câte am înţeles stă foarte bine cu sistemul de răcire şi în plus l-am găsit şi la un preţ foarte bun : 1.982,31 RON.
Notebook-ul este uşor de utilizat, iar tastatura este un plus în ceea ce-l priveşte, deşi poate fi supărător pentru unii poziţionarea touchpad-ului . Bateria ţine cam două ore dacă te joci, dar vine şi cu o garanţie de viaţă de doi ani.
Pentru a-l folosi zi de zi, eu zic că este numai bun. Nu arată el să te dea pe spate dar zic eu că pentru Intel Core 2 Duo este destul de bun pentru ceea ce oferă.
Am găsit un fimuleţ ca să-mi fac o idee mai bună asupra modului în care arată :

4 comentarii:

Claudiu M.B. spunea...

Nice...tipul de advertising care il intelege oricine. Felicitari....eu cred ca ai facut o treaba buna

Ioana spunea...

Iti multumesc frumos pentru apreciere ;)

Anonim spunea...

In filmul de pe youtube este alt model de 17 inch. EX600X-251 este de 15.4 inch

Ioana spunea...

Am pus acel filmulet in ideea ca cei ce sunt interesati sa stie cam cum ar arata. Am cautat un filmulet cu modelul expus dar nu am gasit la momentul respectiv. Oricum va multumesc pentru atentionare :)