Intamplari de duminica

Saptamana asta am decis sa mergem intr-un mare centru comercial, binenteles ca vroiam sa ma uit dupa o pereche de pantaloni trei sferturi si am gasit unul care mi-a placut si era si la un pret acceptabil. Am decis sa-l probez, dar ducandu-ma in zona de unde l-am luat am vazut ca au un numar mai mare si mi-am zis cu atat mai bine daca o sa-mi fie mai largi (fiind vorba de o pereche de pantaloni sport).
Am luat pantalonii, dar cand am ajuns acasa si i-am probat, m-am uitat pe eticheta din interior si am sesizat ca era un numar mult mai mic decat cel scris pe eticheta de hartie. In acel moment mi-am adus amintea vazusem un anunt pe care-l vazusem in magazin si care spunea ca daca constati o anumita problema in 30 de zile poti schimbi produsul doar daca ai bonul de casa (spre norocul meu il pastrasem).
Duminica am hotarat sa merg sa-i schimb si am si reusit, pentru ca cei de acolo au recunoscut ca putea fi o greseala a celor de la fabrica.
Dupa ce am iesit din magazin am decis sa mergem la Roncato sa vedem ce oferta au in outlet. Ca sa va pot descrie ce s-a intamplat trebuie sa va spun cum era dispus magazinul. Ca in orice alt magazin, vanzatorul are un birou pe care are un calculator sau o casa de marcat. Noutatea (cel putin pentru mine) cinsta in faptul ca erau anumite rafturi pe care erau dispuse genti, iar eu vroiam sa ma uit tocmai la acelea si tocmai atunci baiatul ce se ocupa de magazin vroia sa ajunga la casa. Se facea ca tocmai atunci eu ii stateam in drum. Saracul de el s-a impiedicat si a rupt cheia de la un sertar. Norocul a facut ca sertarul sa fie deschis.
Se pare ca nu prea i-am purtat noroc.
Am ales sa impartasesc aceasta povestioara cu voi pentru ca am niste planuri in ceea ce priveste blogul si va va fi mai usor sa intelegeti schimbarea.
Va multumesc pentru atentie si va mai astept pe la mine ;-)

8 comentarii:

Claudiu M.B. spunea...

Interesanta povestioara dar mai interesant este faza cu schimbatul produsului in 30 de zile...

Anonim spunea...

Planuri... hmmmm :-?

Jamilla spunea...

ce planuri? ma facusi curioasa, draga mea ;-)
cat despre intamplarile tale hazlii, si eu trec prin astea, nu zilnic, dar saptamanal cu siguranta ;-) asa ca stiu cum e
;-) dar ne-am plictisi daca ar fi totul perfect, nu?

Jamilla spunea...

ps: vrem mai multe povestioare, mai multe detalii!

Ioana spunea...

@Ines: pot doar sa-ti spun ca e o schimbare pe care ai decis sa o faci si tu ;)
@Jamilla: Am mania asta de a da unele lucruri peste cap doar prin simpla prezenta :D. Acum scriu o alta povestioara, nu e amuzanta, dar inedita totusi pentru mine ;)
@Claudiu: Normal asta functioneaza si pe la noi, numai ca unii comercianti nu sunt la fel de educati in aceasta privinta :)

Anonim spunea...

yey. te muti pe .com \:D/ sau .ro congrats! :D

Ioana spunea...

@Ines: M-ai ghicit :D Oricum noua ta casuta e foarte frumoasa si-mi place tare mult pentru ca e ingrijita ;) \:D/
Merci frumos si nu uita ca am sa mai trec pe la tine.

Anonim spunea...

Te astept. Si eu pe la tine, indiferent de domeniu:)