Cuvinte dezordonate aşezate pe hârtie

Ieri am ajuns si eu acasă după o vacanţă minunată, aşa că mi-am dedicat ziua in cinstea mea şi am decis să lenevesc puţin după lungul drum parcurs.
Am revenit şi după cum cred că aţi observat scriu iar cu diacritice, nu e cine ştie ce, dar pe mine una mă face să mă simt mai bine când scriu aşa. În al doilea rând am rămas surprinsă de toropeala de acasă, dacă acum câteva zile puteam sta liniştită şi mă mai şi înveleam când dormeam acum nu-mi suport nici mâna prea aproape de corp (exagerez puţin, dar chiar mi-e cald).
Consider că în această perioadă e o mare aventură mersul cu maxi-taxi. Am intrat ieri în unul şi un val de căldură m-a izbit în faţă, norocul meu a fost că am găsit un loc liber lângă un geam. Cei care au căţeluşi presupun că ştiu cum stau necuvântătoarele cu acel căpuşor mic pe geam şi cu limba pe afară. Nu e cazul cu limba pe afară la mine, dar capul era cât mai aproape de geam.
Recunosc că în ultimul timp am lenevit mult şi simt că viaţa mea se va schimba într-o mică sau mare măsură (asta depinde şi de mine). Zic asta pentru că în viitorul apropiat trebuie să mă angajez, trebuie să încep să fiu mai independentă. Se pare că această lene mi-a afectat ş blogul, dar să ştiţi că am o mulţime de subiecte scrise pe un carneţel ce aşteaptă doar să fie dezvoltate şi scoase la lumină.
Am să scriu mai târziu despre o nouă pasiune a mea. Până atunci vă las cu noua mea melodie de suflet.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai revenit printre oamenii normali, copti de atata caldura :)

Ioana spunea...

Bine te-am regasit >:D< >:D< >:D<
Deci putem face o salata de oameni copti? :))

Anonim spunea...

Asta putem face. Nu stiu ce-o sa facem cu ea dupa :)