Ce poti sa faci cand ai trei telecomenzi?

Pai sa presupunem in primul rand ca detii una bucata televizor, un DVD player si poate si un sistem audio pentru sufletul tau. Deci toate trei au cate o telecomanda.

Fie ca vrei sa te uiti la un DVD sau la un film intotdeauna vrem sa avem in apropiere acel efect ca si cum am fi la cinema si am sta in cel mai comod fotoliu pentru a savura imaginile ce ne trec prin fata. Pentru a putea face acest lucru trebuie sa deschizi sitemul audio si televizorul plus DVD player-ul si in consecinta sa tii cat mai aproape cele trei telecomenzi.


Eu de cateva saptamani ma confrunt cu urmatorul fapt: deschid televizorul si brusc realizez ca nu prea-mi place ce vad, asa ca ma duc imediat sa vad ce DVD-uri am si-l aleg pe cel care-mi place cel mai mult. Ce ma enerveaza cel mai mult? Pai faptul ca trebuie sa car acele telecomenzi dupa mine, iar in cazul in care se intampla ceva nu stiu pe care sa o selectez. Ba se aude prea tare, ba nu se aude, ba apas eu pe butonul gresit si schimb canalul iar DVD-ul saracul de el merge in continuare si sirul evenimentelor ar putea continua cu usurinta.


Cea ce ar trebui sa devina un moment de relaxare, leneveala sau atentie maxima se transforma in schimb in nervi si plangeri la adresa celor care au facut simplele telecomenzi sa devina prea complicate.


Off ce preocupari am si eu, dar cert e ca e o situatie asupra carora si altii au meditat si au plecat in cautarea unui raspuns. Cred ca cel mai simplu ar fi sa achizitionez o super telecomanda care sa ma scoata din aceasta situatie.


Daca stau bine si ma gandesc unii ar putea detine mai multe telecomenzi. Cum? Pai daca ai o combina implicit ai o telecomanda, unele monitoare pentru PC au si telecomenzi sau alte dispozitive electronice.


In concluzie ori te organizezi foarte bine si stii exact unde, ce si cum cauti, ori iti cumperi un dispozitiv special confectionat pentru a pune telecomenzile, ori iti achizitonezi super-telecomanda.

2 comentarii:

Claudiu M.B. spunea...

Sincer e o dilema chestia cu trei telecomenzi dar eu am vazut de examplu, ca unele firme de televizoare ataseaza pe telecomanda de televizor si o parte in care pun butoane ce pot actiona DVD playere de exemplu...Asa ca ramai doar cu doua nu mai ai trei....:))))

Ioana spunea...

Sincer, asta pe care o am eu acum nu are aceasta optiune, dar stiu despre ce vrei tu sa-mi spui. Deci am ajuns de unde am plecat. Tot trei sunt :P