Scrisoare catre "gratarese" si "gratangii"


Sa spunem ca ieri a fost Sf. Gheoghe si pe vecinul X il cheama Gicu, ce spuneti voi de un gratar in spatele blocului? Asa ca sa aratam noi vecinilor ce bine o ducem. Ei bine asta s-a intamplat ieri seara si la mine la bloc.

Muzica populara era pe val, iar bautura curgea rauri, ce sa mai spunem de diversele recipiente aruncate unde vedeai cu ochii. Ce "Let's do it Romania"? Suntem in stare sa ne facem gratar pe comanda ca sa nu fim obligati sa ne ducem la 15 m de casa si sa putem "scapa pet-urile la cativa metrii distanta de ghena.


Ei ghiciti voi a ce mirosea ieri seara intr-un apartament de la etajul 8? Ei da bine, exact a fum. Degeaba dam legi daca nu suntem dispusi sa le respectam iar politia locala nu este dispusa sa patruleze zona. Dar ce zic eu? Ei nici macar nu au bani de benzina...

Dragi vecini "gratangii" tin sa va multumesc pentru mirosul minunat care s-a imprimat pe hainele mele. Degeaba exista Glade cu aroma de lacramioare daca noi suntem cu gratarul in sange. Eu zic sa va axati pe un odorizant cu aroma de mici pentru ca sigur veti avea mai mult succes.

Apropo de asta, stiati ca de la 21 februarie a fost adoptata legea picnicului? Desi are 8 pagini va recomand sa o cititi.

Acestea fiind spuse am sa inchei aici aceasta mica frustrare care devine din ce in ce mai deranjanta in ultima vreme.

O seara buna si fara fum va doresc!

Cu drag,
Ioana

Niciun comentariu: