Filmul de sâmbătă seară (13)

Bună!
 
Revin cu o recomandare în ceea ce privește un film pe care l-am urmărit acum ceva timp. Este vorba despre "About Time", un film romantic ce merge direct la suflet, mai ales că vremea de afară nu este prea drăguță cu noi.
 
La frumoasa vârstă de 21 de ani, lui Tim Lake (Domhnall Gleeson) îi este dezvăluit un secret, acela că el poate  călătorii în timp. După o petrecere de Anul Nou, care nu a fost tocmai pe placului tânărului, tatăl său îi dezvălui că bărbații din familia sa au avut întotdeauna această abilitate.
 
Întrebat de către tatăl său care va fi primul lucru pe care-l va face, acesta îi spune că va folosi această abilitate pentru a-și găsi sufletul pereche, însă prima lui tentativă se dovedește a fi una nu prea reușită.
 
Destinul tânărului nostru nu a fost încă scris, dar timpul zboară și ajunge în Londra, unde va sta cu o cunoștință nu foarte agreabilă a tatălui său.


 
Soarta îi surâde lui Tim și ajunge să o cunoască pe Mary, o tânără pe cât de frumoasă pe atât de nesigură. În urma diverselor călătorii pe care Tim le face în timp pentru a rezolva unele lucruri, o va pierde pe Mary, iar tentativele acestuia de o a readuce pe tânără în viața sa sunt stângace și comice.
 
Într-un final, acesta reușește să o cucerească pe Mary, însă greul tocmai de acum va începe pentru că va întâmpina multe obstacole și situații dificile în ceea ce se va numi viața de familie.
 
Acesta este trailer-ul:
 
 

 
 
 
E un film foarte frumos, despre viață, relații familiale și nu în ultimul rând despre viața de cuplu, unde mai pui că unul din personajele principale este chiar Rachel McAdams, pe care eu pur și simplu o ador. Această actriță este de o eleganță cum rar mai întâlnești în ziua de azi și toate rochițele pe care le poartă în acest film sunt minunate și îi vin perfect.
 
Sper să fie și pe placul vostru acest film!
 
Vă doresc vizionare plăcută!

Cu drag,
Ioana

Niciun comentariu: