Ce ti se poate intampla daca achiti factura la UPC

Acum vreo lună am decis să închidem abonamentul la UPC pentru că am găsit un nou furnizor ce ne oferea un pachet mult mai atractiv (raport preţ/calitate), numai ca în luna iunie am primit o factură mult mai mare. Trebuie să plătesc 30 de lei nu 6-7 cât mă aşteptam eu.


Am tot amânat rezolvarea aceste probleme până joi (21 iulie) când am pornit de la servici hotărâtă să-mi fac dreptate şi să-mi folosesc şi veleităţile vocale în cazul în care era nevoie.


Uite-mă ajunsă la sediul UPC din Galaţi cu sămânţa de scandal în buzunar. Uşa era deschisă larg şi mă miram oarecum având în vedere că este extrem de cald afară şi gandidu-mă ca sigur au aerul condiţionat deschis, aşa că am luat aer în piept şi am urcat pe scări. Ridicându-mi privirea am văzut un bărbat înalt şi foarte cunoscut după chip. Am stat câteva secunde/minute fără să zic nimic, parcă-mi furase cineva glasul. Era nimeni altul decât Horia Brenciu în carne şi oase. Ştiam că va veni în Galaţi să susţină un concert, dar nu mă aşteptam să-l văd la ora aceea tocmai acolo deşi ştiam că este imaginea ultimei campanii a celor de la UPC.




M-a întrebat cu cine vreau să vorbesc şi eu într-o doară i-am răspuns că vreau să vorbesc cu un agent de vânzări, iar el m-a poftit politicos să mă aşez pe scaun. M-a întrebat dacă este cald afară şi dacă ştiu că ei până şi în baie au muzică, la ei toată lumea când se duce la baie cântă şi mi-a oferit ultimul său album cu autograf. Nu mai aveam nici "piu", nici glas.


Tot ce pot să vă spun este că arată mult mai bine decât în realitate, iar carisma nu-i un lucru care să-i lipsească.


Până la urmă am plătit 6 lei nu 30 explicândumi-se că ei ţin contabilitatea la Bucureşti şi că eroarea a fost remediată mai tărziu. Am întrebat domnişoara care m-a ajutat, cu o voce puţin tremurândă, dacă chiar pot să-l iau şi mi-a răspuns ca da, cu siguranţă, aşa că i-am mulţumit frumos domnului Horia Brenciu pentru frumoasa surpriză şi ne-am luat la revedere.


Tot drumul spre casă am zâmbit, nu ştiu ce-au zis oameni, dar sincer nici nu prea mă interesează pentru că rareori suntem dispuşi să ne bucurăm când altuia îi este bine.


Ajunsă acasă am pus dvd-ul şi am ascultat tot album. Tot ceea ce vreau să vă spun este că: trebuie să-l ascultaţi, mai ales că este realizat într-un mod profesional (nu mulţi arţişti dedică aseamenea atenţie modului în care este realizat un album).


Cu siguranţă nu am să uit prea uşor această experienţă.

Câteva date despre concertul care a avut loc Music Arena (lângă resturantul Ambasador de la Grădina publică): biletele s-a văndut toate până pe 18 iulie şi s-a dovedit un succes.


O zi bună vă urez şivă invit să ascult o melodie:







Cu drag,



Ioana

Niciun comentariu: