Promovare pe paine

Zilele trecute stand cu ochii pe stirile locale, am descoperit ca o noua franciza a patruns pe piata nationala si implicit si pe cea din Galati.

Conceptul se numeste "Publipan" si consta in oferire gratuita a unor pungi ecologice brutariilor. Un concept cel putin interesant si inovator, avand in vedere ca pe piata din America astfel de materiale promotionale si informative sunt folosite si pentru cutiile de lapte. Produsul care a fost ales pentru a "imbraca" aceste suport publicitar este chiar painea, produs de baza care trece prin mii de maini zilnic.


Autorii acestei minunate idei sunt doi catalani, care au si patentat-o in anul 2005. Acum, după ce au implementat conceptul in Spania si Portugalia, s-au gandit ca nu ar fi rau sa-si extinda orizontul.


"Strategia consta si in protejarea mediului ambient, cu pungile de hartie ecologice si biodegradabile ce vor inlocui pungile de plastic, in intampinarea normativelor UE pentru 2010.Punga pentru paine este reciclabila si indeplineste Normele Europene pentru protectia mediului inconjurator."


Avantaje exista de ambele parti. Paine rezista mai mult timp, iar cerneala folosita pentru tiparirea reclamelor este pe baza de apa. Reversul medaliei, ar fi ca, daca cei de la Publipan ofera pungile in mod gratuit, ei castiga de pe urma reclamelor ce apar pe aceste.


Din cate am citi de pe site exista trei tipuri:


  1. Punga Multianunturi;

  2. Punga Exclusiva - Unic Client;

  3. Punga Promotionala.

Fie ca vrei sa ai exclusivitate doar pe punga sau vrei sa oferi punga cu tot cu paine, toate variantele mi se par avantajoase. Detalii mai multe puteti gasi pe site, fie ca sunteti direct interesant ca agent comercial, fie daca vreti sa deveniti partener.


Surse:


Niciun comentariu: