Hocus pocus preparatus!
Ei bine raspunsul era: raci. Dimineata m-am trezit cu o sacosa plina de raci pe masa.
Cum i-am preparat? Pai mai intai de toate i-am spalat in mai multe ape si astfel i-am curatat, intre timp am curatat o ceapa si o capatana de usturoi. Am pus apa la fiert impreuna cu ceapa, cateii de usturoi, 9 boabe de pipaer, o lingurita de sare si 3 foi de dafin. Cand da apa in clocot se adauga si racii, iar cand acestia devin rosii oprim focul.
Se mananca clestisorii si codita, iar carnea este foarte dulce si merge si cu un mujdei strasnic de usturoi
Nu stiu daca va plac, dar va recomand sa incercati macar o singura data.
Pana data viitoare va urez o seara placuta.
Cu drag,
Ioana
P.S.: Kilogramul de raci costa in jur de 10-13 Ron
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu