Ce poti face cu o voce si un pahar?

0
COM
Interesanta sugestie nu? Ei uite ca o fata a gasit modalitatea de a le imbina si i-a iesit ceva destul de dragut.

Urmariti si videoclipul:


Sper ca v-a placut!

Pana data viitoare sa auzim numai de bine.

Cu drag,
Ioana

Hocus pocus preparatus!

0
COM
Ei bine raspunsul era: raci. Dimineata m-am trezit cu o sacosa plina de raci pe masa.

Cum i-am preparat? Pai mai intai de toate i-am spalat in mai multe ape si astfel i-am curatat, intre timp am curatat o ceapa si o capatana de usturoi. Am pus apa la fiert impreuna cu ceapa, cateii de usturoi, 9 boabe de pipaer, o lingurita de sare si 3 foi de dafin. Cand da apa in clocot se adauga si racii, iar cand acestia devin rosii oprim focul.

Se mananca clestisorii si codita, iar carnea este foarte dulce si merge si cu un mujdei strasnic de usturoi

Nu stiu daca va plac, dar va recomand sa incercati macar o singura data.

Pana data viitoare va urez o seara placuta.

Cu drag,
Ioana

P.S.: Kilogramul de raci costa in jur de 10-13 Ron

Toamna-n culori si sentimente

0
COM
Chiar daca este soare afara, frigul nu ne sblabeste, iar caldura din calorifere se lasa indelung asteptata. Singurul lucru care ne-a ramas este sa speram la vremuri mai bune.
Toamna (care dupa parerea mea seamana mai mult cu o iarna) are si avantaje. Nimic nu e mai frumos decat sa scoti din cuptor o placinta cu mere si scortisoara aburinda, tot acum e si vremea placintelor cu bostan, a merelor si mai ales perelor (anul asta am facut o pasiune pentru ele), nucilor si a gutuilor.

Ati incercat vreodata sa puneti peste nucile decojite o lingurita cu miere de albine? Este absolut genial si gustos...Miamiiiii!

Imi place aspectul rosiatic al copacilor si covorul de frunze astenut pe trotuare, ceea ce nu-mi place este frigul, pentru ca extremitatile mele ingheata imediat. Pe langa asta e mult mai dificil sa alegi hainele pe care le vei purta. Dresuri, sosete mai groase, pantaloni si fustite la fel de groase. E greu pana le imbraci si mai greu e pasul in care ajungi direct in pijamale. Apropo de obiecte vestimentare, am facut o noua pasiune pentru esarfe, respectiv fulare. Sunt extrem de frumoase, mai ales ca acum se poarta culorile vii si asta nu ma face decat sa ma declar cucerita in proportie de 100%.
In concluzie, asa cum spunea si Albert Camus:
Toamna este a doua primavara, cand fiecare frunza e o floare

Stiu ca e duminica dar va supun la un mic test: am o sacosa pe masa, o sacosa in care se misca constant ceva. Ce poate fi? Va mai dau niste indicii: traieste-n apa si-n general toamna se gasesc si prin magazine.

Am sa revin cu poze ;-)

Nu stiu daca toamna tindem sa devenim mai romantici, dar cert e ca melodia pe care am descoperit-o cu ajutorul Madalinei se potriveste perfect cu vremea de afara.



O zi minunata va doresc!

Cu drag,
Ioana

Paste cu ton a la Ioana

0
COM
Credeati ca v-am uitat? Nici gand. Am revenit cu o reteta proprie pe care-mi face placere sa o fac atunci cand nu prea am mult timp la dispozitie.

Ingrediente:
  • 2 fire de ceapa verde (puteti folosi si ceapa normala)
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • sare
  • piper
  • curry
  • 1 conserva cu ton
  • 200 g de paste (eu am folosit spirale)
 
Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu o lingurita de sare, iar intre timp noi pregatim tonul. 


Taiem ceapa rondele si ardeiul kapia fasii.

Incingem o tigaie, dupa care adaugam o lingura cu ulei de masline si calim ceapa, apoi adaugam ardeiul kapia si asteptam pana se combine aromele, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

In cele din urma adaugam tonul asteptand inca 6-8 minute pana ce se imprieteneste cu celelalte ingrediente. Adaugam un praf de sare, unul de piper si un varf de cutit de curry.

Amestecam bine si le mai lasam 4-5 minute sa se odihneasca, dupa care oprim focul.


Luam pastele de pe foc si le strecuram, apoi adaugam peste ele tonul si mie personal imi place sa mai adaug o lingurita cu ulei de masline peste (acest ultim lucru fiind la alegerea voastra).


Sper ca v-a placut!

Pana data viitoare va doresc pofta mare si numai bine.

Cu drag,
Ioana

Modern Family - un nou serial preferat

0
COM

Voi la ce seriale va mai uitati?


Am descoperit recet serialul Modern Family (ne-a fost recomandat) si credeti-ma cand va zic ca este unul dintre cele mai bune dupa Married... with Children. Serialul este creat de Christopher Lloyd si Steven Levitan debutand in septembrie 2009 pe ABC si urmareste povestea a trei familii pe cat de comice pe atat de diferite, mai ales la nivel cultural.

Jay si Gloria,ambii aflati la cea de-a doua casnicie. El un businessman renumit pe la 50-60 de ani, ea o latina sexy si temperamentala pe la 28-30 de ani cu un fiu din prima casnicie.

Cameron si Mitchell, un cuplu gay ce decid sa adopte o fetita din Vietnam. Am uitat sa va spun ca Mitch este fiul din prima casatorie a lui Jay.

Claire si Phil, clasicul cuplu format inca din facultate pe care-i regasesti la ora actuala cu trei copii (binenteles fiecare este un steriotip al copilului din zilele nostre - tocilarul, tantalaul si cel popular). Un fel de tantalaul si gogomanul, numai ca acum au si o familie mult mai numeroasa.

Am gasit un trailer:

Parerea mea sincera este ca daca vreti o portie de ras de circa 20 de minute inainte de culcare, Modern Family este serialul perfect pentru voi.

Apropo de asta pe IMDb are nota 9 din 10 ceea ce spune ceva ;-)

Vizionare placuta!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto

Aplicatia Biophilia by Bjork

0
COM
Bjork, artist iternational recunoscut ne invita sa luam parte la o mega experienta. In cadrul lansarii noului album, Biophilia, aceasta a oferit publicului si o noua aplicatie disponibila pe iPad, iPhone si iPod Touch.

Aplicatia "Mama biophilia" este gratuita si disponibila doar în magazinul Apple. Aceasta permite oamenilor sa exploreze si sa interacţioneze cu temele melodiei sau face chiar şi o versiune complet noua. Fiecare aplicatie include un joc strans legat de melodie.

Ca sa va faceti o idee despre cum arata, va invit sa vizionati urmatorul clip:


Daca ma intrebati pe mine, ideea este geniala. Ce modalitate mai buna de a interactiona cu fanii ati vazut? Dupa parerea mea vremea cd-urilor cu versurile pieselor scrise pe coperti a apus de ceva vreme. Pe langa continut conteaza foarte mult si ambalajul dar si plusul de valoare pe care il dai cd-ului in sine.

Pana data viitoare va zic doar atat: Enjoy the music!!!!

Cu drag,
Ioana

39 de melodii intr-una singura

0
COM
Cine este autorul? Nimeni altul decat Madeon, un tanar producator din Franta in varsta de 17 ani. Am ajuns sa dau de acest clip intamplator, dar mi-a placut foarte mult si-am zis sa-l impartasesc cu voi.


Dupa cu reiese si de pe pagina lui de Facebook, este destul de ocupat.

In speranta ca v-a placut va urez o zi miunata!

Cu drag,
Ioana

Terra Park - o noua atractie in Bucuresti

0
COM
Inaugurarea acestuia trebuia sa aibe loc in septembrie, dar dupa cum spune si vorba romaneasca, mai bine mai tarziu decat niciodata, a fost lansat ieri, 16 octombrie, cu surle si trambite. Ca si in cazul celorlalte proiecte inaugurarea s-a realizat cu ajutorul celor trei sportivi, Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi si Ilie Nastase.

Parcul se intinde pe 30.000 de metrii patrati, iar investitia s-a ridicat la 25 de milioane de euro. Acum pe langa teatru, meciuri, expozitii sau concerte mai avem un motiv sa mergem in Bucuresti, parcul de distractii. Nu stiu exact cat este biletul de intrare, dar am inteles ca este pe baza de puncte: 50 de puncte - 50 de lei, 80 de puncte - 70 de lei.

Singurul parc de distractii din Europa pe care l-am vizitat si de care m-am indragostit este Gardaland. Imi place la nebunie sa ma dau in tot felul de masini si masinute si sincer le-as incerca pe toate si abia astept sa vad daca acest nou parc reuseste sa-mi intreaca asteptarile.

Un mini-clip de la inaugurare:



Apropo stiti ce mi se pare uimitor de aiurea? Faptul ca ministrul nostru, Udrea a venit la acesta lansare-n fusta... pai cum sa te dai in roller-coster si sa te astepti sa nu ti se vada "sufletul"?!?!? Cam asta e nivelul actual al politicienilor autohtoni si sincera sa fiu nu ma astept la prea multe din partea lor.

Sa inlaturam negativismul si sa ne bucuram ca avem un nou loc de petrecere a timpului liber.

Pagina de Facebook: Terra Park.

O zi placuta va urez!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto
Alte surse: evz.ro & HotNews.ro

Targul de antichitati 2011

0
COM

Am auzit de acum cateva saptamani despre organizarea acestuia si eram nerabdatoare sa vad despre ce este vorba si cam cum arata unul organizat in Galati, iar ieri doamna de la anticariatul Cronos a recomandat unei cliente sa viziteze expozitia.

Fiind studenta in Iasi stiam in ce consta un magazin dedicat acestor articole ce vin la pachet cu o peveste, chiar si in Brasos, langa Biserica Neagra am gasit unul foarte dragut. Imi place sa vad obiecte de arta sau lucruri ce au apartinut unor familii din anul 1920 sau de ce nu de la 1800. E fascinant, mai ales ca-ti poti da seama de felul in care traiau oamenii la vremea aceea.

Recunosc ca la aceasta editie am venit nepregatita pentru ca erau foarte multe lucruri care-mi placeau, dar pe care nu am avut posibilitatea sa le achizitionez. Nu am rezistat totusi si am cumparat un elefantel verde, foarte frumos realizat.

Preturile erau accesibile. Medalii gaseai si la 10 lei, vederile porneau de la 10 lei pana la 40 de lei una din anul 1921, halbele de bere erau 50 de lei, insignele erau la 3 lei, margelele erau 10 lei sau 3 la 20 de lei. Binenteles ca erau articole mult mai valoroase, ceasuri de la 100 de euro in sus, o reclama cu calendar era tot 100 de euro, icoanele erau de la 150 de lei in sus, etc.

Vremea nu prea a tinut cu noi, dar a meritat drumul si va recomand sa treceti pragul unui astfel de eveniment macar o singura data si sa va faceti o idee despre ce ati putea gasi acolo.

Pana data viitoare va salut si va doresc numai bine!

Cu drag,
Ioana

Sursa foto: viata-libera.ro

Fericirea vine in doze mici

0
COM
Bine v-am regasit dragi prieteni!

Stiu e cam frig afara si a venit vremea sa dam limonada pe o cana cu ciocolata calda, dar daca va hotarati sa faceti o scurta plimbare prin oras va recomand sa va opriti la magazinul cu genti vis-a-vis de Vox Center.

Nu, nu este vorba despre genti. Mai aman acest subiect pentru ca de cateva luni am bugetul limitat si prefer sa prospectez piata, desi cu greu te ambtii cand vezi nenumarate site-uri cu genti din ce in ce mai colorate. Apropo de asta, am observat ca in acest sezon se poarta gentile cat mai colorate, oranj, galben, rosu, albastru. Toate culorile vii care va trec prin minte se poarte sezonul asta.

Am cam deviat de la subiect stiu. Undeva prin acest magazin exista un stand cu unghii false, cosmetice, etc., acolo veti gasi niste sticlute micute-micute cu accesorii pentru unghiute. Va recomand sa nu incercati cosmeticele pentru ca faceti rabat in primul rand la calitate. Mi-am luat eu acum muuult timp un rimel si lacrimam cand ma dadeam cu el, mai bine dai ceva bani in plus si ai garantia ca nu-ti cad genele sau mai stiu eu ce. Accesoriile costa 1,50 lei si le gasiti in diverse culori si modele. Eu m-am limitat la patru de data asta, iar in seara asta am sa le si incerc.



Pentru ca nu eram sigura daca lacul incolor este suficient ca sa le fixez am trecut si pe la Stavros sa-mi iau un lipici special pentru unghii. Nu incercati cu super glue pentru ca este toxic si ataca unghia. Cel pe care l-am luat eu costa 4 lei.



Sper sa-mi reuseasca manichiura :-)

Pana data viitoare numai bine!

Cu drag,
Ioana